Zidni gasni kondenzacioni kotlovi - ecoTEC plus

Dobra odluka koja se isplati

  • Pripremite se za budućnost uz našu novu pametnu tehnologiju sagorevanja koja automatski prilagođava promenjivi kvalitet gasa
  • Proširite svoj sistem obnovljivim izvorima energije i učinite grejanje efikasnijim nego ikada pre
  • Na praktičan način spojite svoj kotao pomoću opcije uključi i koristi
  • Praktično nadgledajte svoj sistem grejanja zahvaljujući novom dizajnu i konceptu rada naših kotlova
  • Prilagodite udobnost svake prostorije uz sobni upravljač ambiSENSE
Kondenzacioni kotlovi
Kondenzacioni
Gas
Gas
Prodajna mesta

Pregled

Da li tražite pouzdan sistem za grejanje koji će biti dugovečan, umesto kratkoročnog rešenja? Uz naš ecoTEC plus gasni kondenzacioni kotao donosite odluku za budućnost. Dokazani kvalitet garantuje dugotrajan rad, a inovativne funkcije povećavaju efikasnost. Oba faktora pridonose značajnom smanjenju vaših troškova.

Pripremite se za promenjivi kvalitet gasa

Zahvaljujući novoj funkciji prilagodljivosti gasa IoniDetect, više nema bojazni o nadolazećim vrstama gasa. Bojler samostalno prepoznaje promenjivi kvalitet gasa i uvek radi na najefikasniji način. To će biti slučaj i u budućnosti: na primer, uz održivi zeleni gas.

Nadogradite svoj sistem obnovljivim izvorima energije

Novi ecoTEC plus osigurava održivo rešenje za grejanje. U kombinaciji sa našom upravljačkom jedinicom sistema sensoCOMFORT, možete da podesite svoj sistem za grejanje na optimalan način – a time i da uštedite energiju i smanjite troškove grejanja. Zahvaljujući novointegrisanom pomoćniku za ugradnju, možete da osigurate da vaš kotao uvek radi sa maksimalnom efikasnošću, istovremeno obezbeđujući najveći komfor. Za dodatnu održivost imate mogućnost dodavanja raznih prilagodljivih opcija proširenja poput obnovljivih izvora energije: solarno-termalne, fotonaponske ili ventilacione. Njihov zajednički jezik eBUS, olakšava već jednostavnu ugradnju.

Daljinsko upravljanje za poboljšanu efikasnost opcijom - uključi i koristi

U samo nekoliko koraka, svojim novim sistemom grejanja, moći ćete da upravljate sa bilo kojeg mesta. Uz jednostavnu ugradnju i malo stručnog znanja, možete da spojite svoj novi kotao sa internet modulom sensoNET i našom aplikacijom sensoAPP radi upravljanja čak i na putu kući. Ova opcija nije samo praktična, već je i održiva, jer vaše grejanje radi samo onda kada ga stvarno trebate.

Nadzor grejanja u svom najboljem izdanju

Sviđa vam se da imate kontrolu nad potrošnjom energije? U kombinaciji sa našom upravljačkom jedinicom.

Specifikacije

Specifikacije

ecoTEC plus
Heating output (kW) 
Size (width x height x depth) 
Energy efficiency for heating (A++ to G) 
Energy efficiency for hot water (A++ to G) 
Modulation range 
Water l/min 
Type of building/ living space in m² 
Price indication 

Kako do

Da li Vam je potrebna pomoć za odabir kotla?