Nađi

U svrhu pravilnog funkcionisanja i daljeg unapređenja ove web strane, kao i zbog poboljšanja Vašeg pregledanja, ova web strana mora da na Vaš računar snimi malu količinu informacija („Cookies“ – „Kolačići“). Prema trenutnoj regulativi Evropske unije u obavezi smo da pre snimanja kolačića zatražimo Vaš pristanak. Korišćenjem web strane i izborom opcije „slažem se“, pristajete na upotrebu Kolačića. Blokiranjem Kolačića i dalje možete pregledati stranu, međutim neke njene mogućnosti Vam neće biti dostupne

Slažem se Odbijam

Budućnost je u znaku zelene inteligencije

Green iQ

Vaillant još od davne 1874. godine, svojim inovacijama, neprestano postavlja nove standarde. 2015. godina je nova značajna prekretnica u tom nizu, koja donosi inovativni pristup budućim proizvodima ali i pristup svojim korisnicima.

Danas je pitanje energetski efikasnog korišćenja energije postalo važnije nego ikada. Korisnici žele maksimalni komfor uz minimalnu potrošnju energije. Pored uštede novca, sve više njih želi da koristi i održivi izvor energije. Zbog toga je postalo veoma važno svesno koristiti postojeće energetske resurse, kao i proizvode koji su ekološki prihvatljivi. Zemlja je naše veliko blago koje moramo sačuvati za našu decu i buduće generacije.

U nepreglednom tržištu energetski efikasnih proizvoda korisnicima postaje teško da izaberu one najnaprednije tehnologije koje će im obezbediti ekološki prihvatljiva, štedljiva, maksimalno efikasna rešenja uz visoki komfor življenja.

Vaillant je iz tog razloga odlučio da uvede novu oznaku"Green IQ", koja će korisnicima pružiti jasnu smernicu i sigurnost da su izabrali najefikasnije i najodrživije proizvode na tržištu.

Do sada ne postoji evropska ili nacionalna oznaka za posebno ekološki prihvatljive proizvode grejanja i hlađenja. Vaillant svojom Green iQ oznakom postavlja sasvim nove, sopstvene standarde kvaliteta na području održivosti i ekologije.

Na najvećem sajmu u struci, ISH 2015. u Frankfurtu, predstavljeni su najnoviji proizvodi koji već nose Green iQ oznaku. Toplotna pumpa flexoTHERM i gasni kondenzacioni uređaj ecoTEC exclusiv, su prvi predstavnici najinovativnijih proizvoda marke Vaillant sa najvišim tehničkim standardom.

Green IQ kategorija proizvoda će se u budućnosti korak po korak proširivati, jer zelena inteligencija u kombinaciji sa pametnom tehnologijom, za Vaillant predstavlja dugoročno buduće usmerenje.