Nađi

U svrhu pravilnog funkcionisanja i daljeg unapređenja ove web strane, kao i zbog poboljšanja Vašeg pregledanja, ova web strana mora da na Vaš računar snimi malu količinu informacija („Cookies“ – „Kolačići“). Prema trenutnoj regulativi Evropske unije u obavezi smo da pre snimanja kolačića zatražimo Vaš pristanak. Korišćenjem web strane i izborom opcije „slažem se“, pristajete na upotrebu Kolačića. Blokiranjem Kolačića i dalje možete pregledati stranu, međutim neke njene mogućnosti Vam neće biti dostupne

Slažem se Odbijam

Raspoloživi izvori energije

Gas

Upotreba gasa kao energenta, nudi velike prednosti: tehnologija je vrlo efikasna i relativno povoljna. Gasne kotlove je moguće savršeno kombinovati sa obnovljivim izvorima energije, a veoma su pogodni i za modernizaciju starijih objekata. Saznajte više o upotrebi gasa.

Solarna energija

Sunce nas snabdeva besplatnom energijom u neograničenim količinama. Tu energiju možete koristiti i za svoj sistem grejanja, znatno smanjujući troškove i doprinoseći očuvanju životne sredine.

Toplotna energija iz obnovljivih izvora energije

Toplotu iz obnovljivih izvora energije nalazimo, između ostalog, u zemlji, podzemnim vodama i sunčevom zračenju. Dostupna nam je besplatno i u neograničenim količinama. Saznajte kako toplotne pumpe efikasno koriste toplotu iz obnovljivih izvora energije,a pritom doprinose i očuvanju životne sredine.

Električna energija

Električnu energiju je moguće koristiti za grejanje, kao i za pripremu potrošne tople vode. Ovo je svakako najpristupačniji izvor energije, pa su i troškovi instalacije vrlo prihvatljivi. Saznajte više o električnoj energiji.