Nađi

Internet modul sensoNET

Pametno povezivanje kotla sa aplikacijom

  • Omogućite mobilno upravljanje grejanjem samo jednim dodirom u kombinaciji sa aplikacijom sensoAPP
  • Jednostavno instalirajte ovaj modul sa konekcijom uključi i koristi (plug-and-play)
  • Preporučite proizvod sa VDE-sertifikatom sigurnosti podataka
Regulacija
Regulacija

Pregled

Povezivanje sistema za grejanje vaših kupaca sa internetom nije složena nauka. Uz sensoNET dobijate kompaktan internet modul čija konekcija uključi i koristi omogućuje brzu instalaciju.

Potpuno mobilno upravljanje pomoću aplikacije sensoAPP

Nova aplikacija sensoNET obezbeđuje displej za praktično mobilno upravljanje grejanjem pomoću aplikacije. Nakon instalacije internet modula potrebno je samo nekoliko dodira prstom kako biste dobili potpunu mobilnu kontrolu nad sistemom, a time i maksimalno uvećali uživanje svojih kupaca u grejanju i toploj vodi.

Ovo je savršeni dodatak celokupnom sistemu pametne kuće i pruža slobodu rukovanja njenim komponentama sa bilo kojeg mesta. Zahvaljujući zajedničkom jeziku eBUS sensoNET internet modul se može povezivati sa Vaillantovim kotlovima i regulatorima.

Ovo nije igra na sreću, već opcija uključi i koristi

Jednostavna ugradnja obezbeđuje najveću moguću udobnost: naš internet modul sensoNET se na praktičan način može montirati ispod kotla: ecoTEC exclusive i ecoTEC plus. Zahvaljujući novom konceptu postavljanja, toliko je jednostavan za ugradnju, da vaši kupci to mogu i sami da urade. Nova aplikacija sensoNET omogućuje vam povezivanje brojnih komponenata.

Umirite svoje kupce uz pomoć sigurnosti podataka sa VDE-sertifikatom Ponudite svojim kupcima proizvod sa VDE-sertifikatom koji je siguran i zaštićen u skladu sa najvišim standardima. Sve proizvode kompanije Vaillant je ispitao i odobrio VDE – Evropsko udruženje za tehniku i nauku, koje ispituje elektrotehničke uređaje u skladu sa zahtevima međunarodne pravne zaštite.