Nađi

Sobni termostat sensoHOME

Maksimalno povećajte udobnost sa samo nekoliko dodira 

  • Konfigurišite grejanje brže nego ikada – zahvaljujući novom navođenom puštanju u rad
  • Spojite se i upravljajte sobnim temperaturama na praktičan način
  • Intuitivno komunicirajte sa displejem uređaja i njegovim jasnim novim prikazom teksta
  • Zadivite svoje kupce jasnim, ravnim dizajnom, koji se savršeno uklapa u moderne životne prostore
  • Oslonite se na Vaillant, kao pouzdanu marku, sa dugogodišnjim iskustvom u razvoju i proizvodnji sistema za grejanje – zagarantovani nemački inženjering
Regulacija
Regulacija
Regulacija

Pregled

Preuzmite kontrolu i oslonite se na visoki kvalitet: zagarantujte svojim kupcima maksimalnu udobnost uz naš sobni termostat sensoHOME i njegov intuitivan koncept rada. On osigurava savršeno rešenje za stanove sa samo jednim krugom grejanja. 

Novo navođeno puštanje u rad štedi vaše vreme

Osigurajte podešavanje sistema grejanja vaših kupaca bez mogućnosti greške uz puštanje u rad sistema sensoHOME korak po korak. Uvidećete: prvo konfigurisanje oduzeće vam znatno manje vremena nego obično, a vaše će kupce učiniti još zadovoljnijima. Za samo dva minuta, na praktičan način, možete konfigurisati sve važne postavke odgovaranjem na neka uopštena pitanja. Na osnovu toga, sistem predlaže konfiguraciju sa unapred definisanim postavkama na osnovu uređaja za grejanje i hidraulike. Posle se, naravno, mogu izvršiti ručna podešavanja, a na kraju postupka konfiguracije displej za proveru potvrđuje ispravnost vašeg ožičenja.

sensoHOME je sada spreman za aplikaciju

Bez obzira na to da li su vaši kupci kod kuće ili ne – zahvaljujući mogućnosti povezivanja između sistema sensoHOME i naše aplikacije sensoAPP, imaju daljinski pristup svom sistemu grejanja. To znači da svojim kupcima možete da ponudite moderno, pametno rešenje koje odgovara digitalnom dobu. Ujednačen dizajn i koncept rada svih korisničkih displeja, npr. ecoTEC plus, sensoHOME i sensoAPP, omogućuje i vama i vašim kupcima potpuno intuitivno rukovanje.

Novi displej za interakciju bez mogućnosti greške

Jasnoća izgleda i rada: novi displej visoke rezolucije sensoHOME od 3,5 inča. Zahvaljujući kapacitivnim elementima ekrana osetljivog na dodir i jasnoj strukturi menija te kretanju kroz meni sa potpunim tekstom, rukovaćete uređajem brže nego ikada pre. Time se pojednostavljuje i vaša konfiguracija i vaše održavanje. Dugmići sa pozadinskim osvetljenjem osiguravaju rukovanje bez poteškoća, čak i u mračnom prostoru, a ako vam zatrebaju saveti tokom postupka

Specifikacije

Specifikacije

sensoHOME
ErP classII, V, VI
MountingWall-mounted
eBUS interface+
Gas / oil-fired condensing boilers+
Heat pump 
Hybrid system 
Cascades 
Ventilation (central) 
Solar thermal 
Number of heating circuits1
Number of remote controls 
sensoAPP+
Support single-room control ambiSENSE 
Adaptive heating curve adjustment+
Individual room temperature modulation+ (with outdoor sensor)
Programmable screed-drying function+
Air moisture sensor 
PV-ready function 
EnergyOptimizer (EEBUS) 
Installation assistant+
Time program assistant for the system operator+