Nađi
Prodajna mesta

Saveti

Saveti za modernizaciju

Prilikom zamene vašeg starog sistema grejanja imate nekoliko mogućnosti: možete modernizovati postojeću tehnologiju i povećati stepen efikasnosti ili postati nezavisni od rasta cena energenata postepenim ili potpunim prelaskom na korišćenje obnovljivih izvora energije. Uputićemo Vas na Vama prilagođen izbor, čime će se zamena sistema za grejanje sama otplaćivati.

Saveti za novogradnju

Novi sistem grejanja treba da bude u najvećoj mogućoj meri ekonomičan, efikasan i ekološki prihvatljiv. Adekvatan sistem grejanja treba izabrati u zavisnosti od Vaših potreba: Koji izvor energije preferirate? Kolike su Vaše potrebe za toplotnom energijom? Koji oblik prenosa toplotne energije ste predvideli? Sa našim savetima i smernicama ćemo Vam pomoći u izboru odgovorajućeg sistema grejanja.

Saveti za izbor kotla

Jedno od najvažnijih pitanja prilikom kupovine ili izgradnje Vašeg doma predstavlja pitanje na koji način će se Vaš dom grejati. Izbor tipa kotla, koji bi se pokazao kao najefikasnije i najekonomičnije rešenje u dužem vremenskom periodu, predstavlja pitanje do čijeg odgovora nije jednostavno doći i koje zahteva detaljnu analizu faktora koji utiču na efikasnost i isplativnost sistema grejanja.

Kako se najbolje pripremiti za grejnu sezonu

Neki od nas, tek po dolasku jeseni i hladnih dana, počinju da razmišljaju o grejanju i pripremi za grejnu sezonu. Zaboravljaju, da već tokom leta treba uraditi servis i redovno održavanje kotlova i proveru kompletne instalacije grejanja. Upravo je leto najbolje vreme za pripremu instalacije, jer je to doba kada ovlašćeni servisi imaju najviše vremena da se kvalitetno posvete Vašim zahtevima i urade sve što je neophodno kako biste spremno dočekali grejnu sezonu.