Nađi

U svrhu pravilnog funkcionisanja i daljeg unapređenja ove web strane, kao i zbog poboljšanja Vašeg pregledanja, ova web strana mora da na Vaš računar snimi malu količinu informacija („Cookies“ – „Kolačići“). Prema trenutnoj regulativi Evropske unije u obavezi smo da pre snimanja kolačića zatražimo Vaš pristanak. Korišćenjem web strane i izborom opcije „slažem se“, pristajete na upotrebu Kolačića. Blokiranjem Kolačića i dalje možete pregledati stranu, međutim neke njene mogućnosti Vam neće biti dostupne

Slažem se Odbijam

Firma

Profil firme Vaillant

Vaillant nudi korisnicima širom sveta energetski efikasne i ekološki prihvatljive sisteme za grejanje, hlađenje i ventilaciju koji pretežno koriste obnovljive izvore energije.

Istorijat Vaillanta

Istorijat Vaillanta počinje davne 1874. godine, kada je Johann Vaillant osnovao svoju instalatersku radionicu u gradu Remscheid-u, u Nemačkoj. Od tada se firma Vaillant ubraja u pionire među vodećim poduzećima i uspešno brani svoju poziciju tržišnog vođe na području tehnike grejanja i ventilacije u Evropi.

Uskršnji zec u logotipu – određen za uspeh kompanije

Jedne Uskrsnje nedelje listajući novine, Johann Vaillant zapaža sliku uskršnjeg zeca - odmah je znao da će zec biti njegov zaštitini znak.Tokom godina, zaštitni znak se menjao i sada je najpoznatiji logotip na polju grejne tehnologije u Evropi.

Održivost

Društvena i ekološka etika su sastavni deo Vaillantovog kontinuiranog preduzetničkog uspeha. Naše aktivnosti u okviru održivosti zasnivaju se na strateškom programu sa fokusom na nekoliko posebnih tema.