Nađi

Vaillant u Srbiji

Vaillant u Srbiji posluje više od 20 godina. Predstavništvo Vaillant je otvoreno 2005. godine sa sedištem u Beogradu. Od 2007. godine Vaillant u Srbiji posluje kao firma Vaillant d.o.o.

Sedište firme Vaillant d.o.o. se nalazi u Beogradu, u Radničkoj ulici broj 57, opština Čukarica. Poslovni prostor se sastoji od nekoliko opremljenih kancelarijskih prostorija, edukacionog centra sa praktikumom, izložbenog prostora i višenamenskog magacinskog prostora.

Osnovne aktivnosti kojima se firma Vaillant d.o.o. bavi su obezbeđenje permanentnog školovanja i usavršavanja postojeće servisne mreže, organizacija obuka za instalatere i trgovce i seminara za projektante, kao i dostavljanje informacija o novinama iz poslovanja Vaillanta svim našim partnerima. Takođe, značajne aktivnosti su i pripreme i učešća na sajmovima i seminarima, prezentacije putem Infomobila i marketinške aktivnosti. U okviru firme Vaillant d.o.o. nalazi se i skladište rezervnih delova, koje snabdeva ovlašćene servisere Vaillanta potrebnim rezervnim delovima.

Radno vreme firme Vaillant d.o.o. je svakim radnim danom od 8 do 16 časova, a njeni zaposleni stoje Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.