Nađi
Prodajna mesta

Atmosferski regulator

sensoCOMFORT VRC 720(f)

Regulacija
Regulacija
Regulacija
Prodajna mesta

Pregled

Vaš dom zaslužuje pametno rešenje za upravljanje. U kombinaciji sa našim internet modulom sensoNET i našom aplikacijom sensoAPP, novi sensoCOMFORT daje vam potpunu kontrolu nad vašim sistemom grejanja – kod kuće i dok ste napolju.

Personalizujte svoju udobnost pomoću dodira prstom

Od optimalne temperature vas deli samo nekoliko dodira. Zahvaljujući novom displeju visoke rezolucije sensoCOMFORT od 3,5 inča, rukovanje je jednostavnije nego ikada. Šest tipki osetljivih na dodir i praktični klizač osetljiv na dodir pojednostavljuju interakciju čak i u mračnom prostoru zahvaljujući njihovom pozadinskom osvetljenju. Jasna struktura menija i pomoćnik za personalizaciju, pitanjima omogućuju brzo kretanje kroz meni i podešavanje. A ako vam nedostaju neke informacije, jednostavno upotrebite dugme sa upitnikom za dodatnu pomoć. Uz našu aplikaciju sensoAPP možete da upravljate svojim grejanjem sa bilo kojeg mesta: podesiti tačnu temperaturu, odrediti vremenske okvire tačno u minut i upotrebljavati pametne funkcije poput načina rada tokom odsutnosti ukućana. 

Obogatite Unapredite svoj trenutni sistem pametne kuće

Učinite svoj dom još pametnijim uz naš novi sistem sensoCOMFORT. Na praktičan način možete da ga uključite u postojeće sisteme kao što su Google Home, Amazon Echo i Apple Home Kit. Baš poput komponenti svih pametnih kuća, sensoCOMFORT, naravno, može da komunicira u sistemu KNX. Uz sensoCOMFORT dobijate deo koji vam nedostaje za upotpunjavanje svog sistema pametne kuće, a time i maksimalno povećanje svoje udobnosti.

Nadogradite svoj sistem grejanja obnovljivim izvorima energije

Od solarno-termalne do fotonaponske energije i ventilacije – uz sensoCOMFORT dobijate upravljanje sistemom koje je prilagođeno budućnosti i optimalno podešeno za paralelno upravljanje svim komponentama. Ujedno možete da na praktičan način upravljate potrebama za toplom vodom u domaćinstvu. Naš sistem sensoCOMFORT omogućuje vam rukovanje sa nekoliko krugova grejanja, a time i složenim sistemima, npr. za aplikacije za objekte sa više stambenih jedinica.

Specifikacije

Specifikacije

sensoCOMFORT
ErP classII, VI, VIII
MountingWall mounted
eBUS interface+
Gas/oil-fired condensing boilers+
Heat pumps+
Hybrid system+
Cascades2 - 7 units
Ventilation (central)+
Solar thermal+
Number of heating circuits9 (mixed with VR 71 and 3x VR70)
Number of remote controls4
sensoAPP control+
Support single-room control ambiSENSE+
Adaptive heating curve adjustment+
Individual room temperature modulation+
Programmable screed-drying function+
Air moisture sensor+
PV-ready function+
EnergyOptimizer (EEBUS)+
Installation assistant+
Time program assistant for the system operator+

Kako do

Da li Vam je potrebna pomoć u odabiru regulacije?